HVAD ER EN

Mentordag

En mentordag er en dag, hvor vi har focus på dig!

Jeg tilbringer en dag sammen med dig og dine dyr, hvor vi arbejder i dybden med din egen udvikling, dine udfordringer, dine blokeringer og selve samspillet mellem dig og dine dyr. Eller måske du ønsker intensiv hjælp til at selv at kommunikere med dyrene.

Til en mentordag er det DIG der bestemmer og DIG der sætter dagsordenen. Dine dyr og jeg står til din fulde rådighed, til hvad du måtte ønske.

     – Dagen er din!

FORESPØRGSEL PÅ

Rute nær dig

OFTE STILLEDE

Spørgsmål

  • Hvordan ved vi hvad vi skal have focus på?
  • Skal jeg på forhånd vide, hvad vi skal arbejde med?
  • Ved dyrene virkelig hvordan jeg har det?
  • Er terapi med dyr effektivt?
  • Hvilke krav stiller dagen til mig?
  • Kan jeg bruge dagen til at lære dyre telepati?
  • Indeholder dagen dyre telepati?

– Du vil blive forundret over den viden dine dyr bærer på!

Book en mentordag

MED DYRENE SOM

Terapeut

Sædvanligvis går vi til en psykolog, coach eller terapeut når vi skal arbejde med os selv. Men hvad mange af os ikke er bevidste om er, at dyrene kender os på godt og ondt. Som totalt nærværende væsener, mærker de vores følelser og sindstilstande i enhver situation og ønsker på alle måder at hjælpe os.

Med mine redskaber som sjæls- & psykoterapeut og min spirituelle indsigt kombineret med dyrenes visdom og kærlige budskaber kan du på en helt ny og effektiv måde arbejde langt dybere med dig selv.

Via kommunikation med dine dyr hjælper jeg dig til at forstå, hvad der ligger bag dine problematikker, til at forstå din kerne, dit formål og ikke mindst får du redskaber til, hvordan du kan give slip og komme videre. Og dyrene er fantastiske i denne process!

Læs om Lauras mentordag
Læs om andres oplevelser

MENTORDAG

Hvordan foregår det

En mentordag kan eksempelvis se ud som følgende:

Vi starter med en samtale om, hvad der udfordrer dig og hvad du gerne vil have hjælp til. I denne samtale får du ny bevidsthed om baggrunden til, at du har det, som du har og hvordan du er endt netop der. Du får belyst dine mønstre, hvor de kommer fra og hvordan eksempelvis din barndom påvirker dit liv og dine tanker.

Under denne process vil dine dyr oftest byde ind med deres kærlige budskaber. Deres syn på, hvad der sker og fortælle hvordan de reagerer på din sindstilstand, så du herefter kan benytte dig af deres signaler som guidening og på den måde får din helt egen terapeut.

Du vil få øvelser, værktøjer og måske endda traumeforløsning, alt efter behov. Vi afslutter dagen med en telepati med alle dine dyr.