HVAD ER EN

Dyre Telepati

Dyrene har tanker, bevidsthed og følelser præcis som vi har. De kommunikerer hele tiden både telepatisk og via deres kropssprog med hinanden og med os – problemet er bare … forstår vi dem? Ofte fanges signalerne ikke, misforståes eller menneskeliggøres og det kan give små og store problemer i hverdagen. Telepati betyder fjernføling og via denne empatiske indføling og ren hjerte indlevelse er det muligt at mærke enhver sjæl. Min fornemste opgave i dette øjeblik, er at lytte grundigt og videregive alt så præcist om muligt uden min tolkning.

De fleste dyr vil meget gerne kommunikere og er meget taknemmelige når de får muligheden. Nogle kommunikerer i en lind strøm, hvor det kan være svært at følge med, mens andre dyr er af meget få ord. Der er stor forskellighed præcis som hos os mennesker.

     – Lad mig formidle budskaberne fra dyrenes kærlige verden!

FORESPØRGSEL PÅ

Rute nær dig

OFTE STILLEDE

Spørgsmål

  • Vil vi være et godt match?
  • Er du til dressur, spring eller skovtur?
  • Har du ondt?
  • Hvorfor bliver du bange?
  • Passer sadlen?
  • Kan du lide stævnerne?
  • Hvorfor vil du ikke i trailer?
  • Vil du gerne have føl?
  • Er du klar til at forlade den fysiske verden?
  • Hvorfor løber du med mig?

– Lad mig være tolken imellem jer!

Book tid til din hest

DYRE TELEPATI

Hvordan foregår det

Ikke 2 sessioner er ens, da det er meget forskellige emner, dyrene bringer op. Derfor starter jeg altid med at give dyrene fri taletid, hvor de har mulighed for at fortælle om deres liv, deres hverdag og hvad der er vigtigt for dem. Allerede her vil du formentlig nikke forundrende genkendende til det, der bliver sagt og præcis vide hvad der bliver talt om.

Du vil sandsynligvis opleve, at du allerede nu har fået svar på flere af dine spørgsmål. Og fortvivl ikke hvis du ikke har, for efter dyrene frit har fået lov til at udtrykke sig, er det din tur til at stille spørgsmål. Der er ingen grænser for hvor mange eller hvilke spørgsmål, du må stille – du fyrer bare løs! Det kan endda være, dyrene også har spørgsmål til dig!

Læs om Tanjas oplevelse
Læs om andres oplevelser

DYRE TELEPATI

Via Foto

Energi har ingen grænser, er overalt omkring os og forbinder os alle med hinanden – dyr såvel som mennesker. Derfor er det muligt at tage kontakt sjæl til sjæl, hjerte til hjerte uanset afstand og få samme kommunikation som hvis jeg fysisk er tilstede.

Bestiller du en foto telepati, er der to muligheder. Du kommer til mig i klinikken og medbringer et foto af det pågældende dyr. Vi har kontakten og dialogen præcis som hvis dyret var tilstede. Anden mulighed er, at vi aftaler tidspunkt til en telefonisk samtale og du mailer et foto til mig med dyrets navn. I telefonen er det præcis samme procedure som hvis du sad i klinikken. Fri tale og spørgsmål. På denne måde er du aktivt deltagende i dialogen, hvilket for mig er en af de vigtigste elementer. (Et nyligt taget fotos uden andre dyr eller andre mennesker).