HVAD ER EN

Healing

Healing betyder helende eller at gøre hel og er en af verdens ældste behandlingsformer.

Healing er en simpel overførsel af den universelle energi vi alle er omgivet af og alle har adgang til. Ligesom med telepati kan vi alle heale, men nogen med stærkere kraft end andre.

Healing afbalancerer systemet, giver ro og velvære hos såvel dyr som mennesker. Derfor har det især en gavnlig effekt på urolige, nervøse og frustrerede dyr.

     – Ret op på ubalancer og energiblokeringer med en healing!

FORESPØRGSEL PÅ

Rute nær dig

OFTE STILLEDE

Spørgsmål

  • Hvad er healing egentlig?
  • Vil healing være gavnligt for mine dyr?
  • Kan jeg selv heale mine dyr?
  • Hvordan kan man heale over afstand?
  • Mærker dyrene det?
  • Hvilke dyr kan modtage healing?

– Hos mig indgår healing i alle telepati sessioner!

Book healingssession

HEALING

Hvordan foregår det

Når vores kære børn kommer til skade, lægger vi en hånd på, puster, aer og trøster. Denne simple handling er healing. Når vores familie, venner eller kollegaer er kede af det og har det svært, lægger vi måske en hånd på armen, skulderen eller giver dem et kram. Dette er også healing.

Healing er altså blot en overførsel af energi. En energi der hjælper os og afbalancerer os, så vi får det bedre. Når vi eller vores dyr er blevet healet, er det ikke en engangs mirakel kur. Det er en hjælp i svære situationer, til at komme igennem følelsesmæssige processer eller løsne op for energiblokeringer. Men hvis vi eller dyrene fortsat opholder os i et miljø, der dræner os for energi eller fortsætter de uhensigtsmæssige tankemønstre – ja så kommer vores indre energi snart i ubalance igen.

     – Et vigtigt redskab når vi forløser traumer hos os selv eller vore dyr!

ALLE SESSIONER

Indeholder Healing

Healing indgår i alle mine telepati sessioner. Under sessionen har jeg hjertet åbnet, for at kunne give og modtage beskeder klart og tydelig. Det betyder samtidig, at jeg automatisk overfører hjerteenergi. Du vil også opleve, at jeg har en hånd på dyret en stor del af sessionen og på denne måde overfører energi.

Nogle dyr suger til sig, da de virkelig er i energi underskud. Den healing jeg overfører i løbet af en telepati session, vil i nogle tilfælde slet ikke være tilstrækkelig og de vil have brug for langt mere og kontinuerlig energitilførsel.

En rigtig god løsning er eksempelvis selv at lære healingsteknikkerne og hvordan du koncentreret sender energi til en bestemt modtager. Det kan du bla. lære ved at deltage i en af mine healings workshops, hvor du lærer alle grundprincipperne. Eller ganske enkelt ved at prøve dig frem! Jeg tilbyder også healings sessioner med focus på koncentreret healing.

HVAD KAN DU

Forvente

De fleste dyr viser tydeligt, at de modtager healing. De typiske tegn er at de gaber, sænker hovedet, stopper med at spise, vender hovedet mod det sted på kroppen, hvor hånden lægges på eller på anden måde viser, at de får ro i kroppen.

Ved stress, uro og frustration hjælper healing til grounding og afbalancering af kroppen samt optimering af kroppens og organernes funktioner. Ved smerter hjælper det til afslapning og større velvære.