HVORFOR JEG

Kommunikerer med dyr

For mig er udvikling og ny bevidsthed nogle af livets store nøgleord. Hvad vil livet være uden udfordring, forandring og udvikling?

Udvikling er mange ting på mange planer, blot én af dem er at være åbne og modtagelige overfor vores dyr; deres budskaber og hvad de kan lære os. At vi gennem vores empati og indlfølingsevne bruger vores intelligens til at forstå væsener uden ordforråd, hjælpe dem og tage imod deres kærlige budskaber, er på alle måder dybt berigende.

Jeg elsker, når dyrene inviterer mig ind i deres rum fyldt med visdom og ubetinget kærlighed.

     – Med nærvær i hjertet er der kontakt til sjælen!

HVAD

Kendetegner min sjæl

Som sjæl er jeg mild, lyttende og empatisk med stor nysgerrighed og lyst til livet. Jeg møder verden med åbenhed og anerkendelse men også med skepsis og søgen, som giver mig en god og naturlig drivkraft til ny viden og retning.

For mig er det livsbekræftende at bruge tid i naturen og sammen med dyr. Her værdsætter jeg højt den dybe ro og følelsen af forbundenhed med både dyrene, naturen og hele universet. En samhørighedsfølelse der gør mig ydmyg og bevidst om, at min intelligens er ganske lille i forhold til alle de intelligenser der er på spil i det store univers.

     – Nysgerrig og stor appetit på livet!

MIN

Baggrund

Er jeg født med en særlig evne til at kommunikere med dyrene? Nej på ingen måde! Jeg er født i 1974 og opvokset i en helt almindelig kernefamilie med en håndværker far, en matematisk universitetsuddannet mor og it 2 brødre. Ingen med tro på eller relationer til den alternative/spirituelle verden. Jeg har ikke, hverken af omverdenen eller mig selv, været betragtet som særlig sensitiv eller overvejet det faktum, at det var muligt at kommunikere med dyrene eller den åndelige verden.

Dyr har dog altid været en stor del af mit liv og i 1-års fødseldagsgave fik jeg den bedst tænkelige gave af min farfar – en skøn New Foundlænder hvalp, jeg kunne vokse op sammen med. Siden da har der været mange forskellige dyr i mit liv; hunde, heste, katte, geder, hygge-grise, chinchillaer, undulater, kaniner og hamstre.

Mange vil sikkert kunne nikke genkendende til følelsen af at “sammen med dyr kan jeg være mig selv”. Eller “mine dyr er som terapi for mig”. Dyrene har evnen til at mærke alle vore følelser og sindstilstande og samtidig hjælpe os til at være nærværende. De formår endda at afbalancere vores energier, så vi føler os bedre tilpas og skubbe os i vores udvikling. Dengang havde jeg ikke den viden jeg har i dag, og vidste ikke hvorfor jeg befandt mig godt i dyrenes selskab. Jeg følte mig blot tryg, accepteret og værdig som den jeg var.

KOMMUNIKATION

Fra sjæl til sjæl

MØDET MED

Åndeverdenen

Gennem mange år i mit liv har jeg følt, der manglede noget. Følt en længsel efter noget jeg ikke vidste, hvad var. En form for manglende mening med livet. I min søgen på denne personlige udvikling uden retning stødte jeg “tilfældigt” på den alternative verden. Wow … hvad var nu det? Det var en helt ny verden, der åbnede sig for øjnene af mig. En verden jeg intet kendte til, ikke forstod og som slet ikke passede ind i min logiske og matematiske tankegang. Men jeg var ivrig og søgte mere og mere viden. Jeg var skeptisk og prøvede alt det, jeg ikke troede på. Og min store nysgerrighed fik mig langt omkring. Det var som at åbne en kæmpe godte pose og jeg kunne slet ikke få nok. Det blev til et utal af kurser – og bliver stadig. Livsforandrende kurser der i den grad har ændret mig som menneske. Viden der stadig dag for dag giver mig langt større bevidsthed, langt større mening og langt mere af den ubetingede kærlighedsfølelse der kommer indefra.

I en alder af kun 54 år forlod min mor pludseligt den fysiske verden. Det var et kæmpe chok! Sorg og et virvar af følelser kom på banen i meget ustrukturerede bølger. Heldigvis havde jeg på daværende tidspunkt snust til åndeverdenen og efter den største sorg havde lagt sig, blev det nyttigt for mig. Jeg begyndte, at mærke når hun var til stede. Men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle kommunikere med hende. Jeg forsøgte at skærpe mine saner og høre, se og mærke. Jeg prøvede at spørge, lytte og sanse. JEG VILLE! Tålmodig som min mor altid har været, var hun der, når jeg med al min kreativitet afprøvede alt, hvad jeg kunne komme i tanke om for at kommunikere med åndeverdenen. Hun må ha både grinet af mig og sukket dybt mens jeg i min uvidenhed, forsøgte mig frem. Men pludselig en dag efter mange timer og måneders forsøgen gik hendes svar klart og tydeligt igennem! Jeg både grinede, græd, mærkede sorgen, fortvivlelsen og meningen. JEG HAVDE FÅET ET SVAR! Jeg ville mere og fortsatte ihærdigt. Svarene blev flere, sætningerne blev længere og kommunikationen blev kun mere og mere nuanceret. På smukkeste vis blev min mor derfor min åbning til åndeverdenen.

Pointen i dette er, at for mig er der ingen forskel på, om vi kommunikerer med vore kære afdøde, vore dyr, afdøde dyr eller andre ånder. Alt er energi og når vi åbner op og mærker energien i hjertet, er der kontakt. Min store interesse for og mange timer sammen med dyr, gjorde det interessant og let for mig, at forstå dem og tolke deres måde at kommunikere på.

     – Vi har det alle i os og vi kan alle lære det, hvis vi vil!

MIN

Spirituelle Rejse

Mit naturlige gå på mod og mange interesser har gennem årene fået mig vidt omkring i arbejdslivet. Jeg fandt til mit held ikke den rette uddannele som ung, hvilket istedet gav mig muligheden for at vælge på alle hylder efter lyst og interesse. Som nedenstående viser, er det blevet til en bred og varieret liste der både har øget bevistheden, styrket selvværdet og formet mig som menneske.

Den spirituelle rejse har bland andet givet dybe sjælsrejser med det formål, at forstå og afkode sjælens rejse frem til i dag. At forstå grundlaget for min egen personlighed sammenflettet med den højere åndelige bevidsthed har om noget været berigende. Men også rejsen ind i urbiologien (kroppens fysiske reaktioner på omgivelserne), forståelse af kroppens celler, reaktionsmønstre, sammenhænge, essentiel forståelse af hvordan traumer lagres i kroppen, påvirker vores fysiske sundhedstilstand og hvordan dette kan forløses helt ned på celleplan, har haft en enorm betydning for min måde at se livet på.